Поздравителен адрес за 60 г. Симеон Симеонов

 

                                                             До

                                                             председателя на Отечествения съюз

                                                             Симеон Симеонов

Уважаеми господин Симеонов,

От името на Националния Съвет на Българската Социалистическа Партия и от свое име, Ви честитя 60 годишния юбилей, като Ви пожелавам дълголетие, лично и семейно щастие, успехи във Вашата родолюбива дейност.

Отечественият съюз, като наследник и продължител на делото на Отечествения фронт, има своя съществен принос в мирния преход към демокрация и многопартийно управление, за утвърждаването на нашето отечество като правова и социална държава.

Вече 75 години Отечественият фронт – съюз, в тясно единодействие и сътрудничество с Българската социалистическа партия и другите леви и лявоцентристки партии и граждански сдружения, има своето място в борбата за национално единение, съгласие и помирение, за съхранение на етническия и религиозния мир.

Уважаеми господин Симеонов,

За всичко това, като председател на Отечествения съюз на България повече от 12 години, Вие имате своя личен и висок принос.

Пожелаваме Ви добро здраве и сили, за да продължите своите достойни усилия за постигане на целите на ръководената от Вас организация и за просперитета на Република България.

 

 

12 август 2017 г.                                 КОРНЕЛИЯ НИНОВА

                         Председател на Националния съвет на        

                         Българската социалистическа партия